English
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Aronsborg är öppet som vanligt. Din och våra gästers säkerhet är alltid vår högsta prioritet. För att skapa en säker och trygg miljö informerar vi här om vilka åtgärder vi vidtar samt vad vi önskar att du tänker på vid ett besök hos oss:

 1.  All personal har fått instruktioner i hur de bäst ska hantera den aktuella situationen och undvika smitta, allt enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
 2.  All personal uppmanas att tvätta händer och använda handsprit så ofta som möjligt, samt stanna hemma vid symtom på sjukdom.
 3.  Det finns många avskilda lokaler på hotellet. Vi erbjuder miljöer som tydligt och konkret anpassas till den rådande situationen. Ni kan få hela eller delar av konferensanläggningen för er själva.
 4.  Kökspersonal följer gängse rutiner för hygien, precis som vanligt.
 5.  Vårt städteam är välinformerade och fokuserar just nu extra mycket på att rengöra ytor och saker som vidrörs ofta, som exempelvis  dörrhandtag och hissknappar.
 6.  Vi har ökat användningen av antibakteriell spray och handdesinfektionsmedel.
 7.  Vi följer noggrant utvecklingen av hälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar våra rutiner utifrån dessa för att göra vår del i att  begränsa smittspridningen.
 8.  Om det uppstår en situation där en gäst eller anställd misstänks vara smittad av nya Corona-viruset kommer vi att följa instruktionerna från Folkhälsomyndigheten.
 9.  Vi uppmanar även dig som gäst att vidta de åtgärder som rekommenderas för att undvika smittspridning; undvik handskakningar, god handhygien, hosta och nys i armvecket och håll händer borta från ögon, näsa och mun.
 10.  Vi serverar från 16 mars 2020 inga måltider som buffé. Det gäller både frukostservering, luncher samt middagar
 11.  Varannan stol i våra matsalar har plockats bort, för att se till att minst 1 meters fritt utrymme mellan gäster upprätthålls.
Avbokning

Standardavtalsvillkor gäller. Villkoren för specifika bokningar beror på vilken typ av bokning du har gjort. Information om dina avbokningsregler hittar du i din bokningsbekräftelse.

Sist men inte minst – ta hand om dig själv och dina nära och kära. Vi väntar med öppna dörrar och öppna hjärtan när du väljer att besöka oss igen.

Varma hälsningar,
teamet på Aronsborgs konferenshotell