Svenska
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

För barnen som behöver det mest

 

Julen är en underbar tid av traditioner, både nya och gamla. För många barn är dock inte julen en tid av glädje. Just därför har vi har en årlig tradition på Aronsborgs Konferenshotell – vi kallar det Ensam julgran söker klappar. Varje år i december bjuder vi in ​​dig att skänka julklappar till de barn som behöver dem som mest genom att lägga din klapp under granen i vår lobby.

Så här deltar du

  1. Köp eller skänk en julklapp. Det är viktigt att den är i gott skick och helst något du tror att ett barn verkligen vill ha och behöver. Det får gärna vara en upplevelse; ett presentkort på bio är exempelvis väldigt uppskattat och passar barn i många olika åldrar.
  2. Du behöver inte slå in ditt paket. Skriv bara en liten lapp som beskriver ungefär vilken ålder eller vilka intressen som klappen motsvarar. Till exempel: “God jul till dig som är 3-5 år gammal och tycker om att leka utomhus! Önskar Johanna”.
  3. Lägg din klapp under vår julgran. Sväng förbi vår lobby mellan 27 november- 13 december och lämna din mycket uppskattade klapp under vår julgran. Klappat och klart!

 

Vart går klapparna?
Alla julklappar som vi tar emot på Aronsborgs Konferenshotell skänks till familjeteamet på socialtjänsten i Håbo Kommun.

Om initiativet
Sedan 2012 har Nordic Hotels & Resort tillsammans med Strawberry samlat in över 500 000 julklappar under ensam julgran söker klappar.
För detta är vi evigt tacksamma.