Svenska
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

För barnen som behöver det mest

 

 

Julen är en underbar tid av traditioner, både nya och gamla. För många barn är dock inte julen en tid av glädje. Just därför har vi har en årlig tradition på Aronsborgs Konferenshotell – vi kallar det Ensam julgran söker klappar. Varje år i december bjuder vi in ​​dig att skänka julklappar till de barn som behöver dem som mest genom att lägga din klapp under granen i vår lobby.

Så här deltar du

  1. Köp eller skänk en julklapp. Det är viktigt att den är i gott skick och helst något du tror att ett barn verkligen vill ha och behöver. Det får gärna vara en upplevelse; ett presentkort på bio är exempelvis väldigt uppskattat och passar barn i många olika åldrar.
  2. Du behöver inte slå in ditt paket. Skriv bara en liten lapp som beskriver ungefär vilken ålder eller vilka intressen som klappen motsvarar. Till exempel: “God jul till dig som är 3-5 år gammal och tycker om att leka utomhus! Önskar Johanna”.
  3. Lägg din klapp under vår julgran. Sväng förbi vår lobby mellan 1-13 december och lämna din mycket uppskattade klapp under vår julgran. Klappat och klart!

 

Vart går klapparna?

Alla julklappar som vi tar emot på Aronsborgs Konferenshotell skänks till familjeteamet på socialtjänsten i Håbo Kommun.

 

Om initiativet

Ensam julgran söker klappar är en del av ett större initiativ på Nordic Hotels & Resorts.
Tillsammans med Giving Tuesday, en dag som uppmuntrar människor runtom i världen att göra gott, vill vi ta tillfället i akt att ge tillbaka till samhället. Sedan 2012 har Nordic Hotels & Resorts tillsammans med Nordic Choice Hotels samlat in över 446 370 julklappar under Ensam julgran söker klappar. För detta är vi evigt tacksamma.