Exklusivitet med fast pris

Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Exklusivitet med fast pris

Skynda dig att boka innan vi ångrar oss

Passa på att boka vårt tillfälliga konferenserbjudande, som gäller utvalda datum i december 2018, januari och februari 2019.

Just nu har vi ett galet erbjudande som bygger på ett fast pris med valfritt antal deltagare – och exklusivitet på hela vår stora anläggning. Allt ingår, alltså inte bara hotellrum, frukost, lunch, middag och samtliga lokaler, utan även nattklubb med DJ (!), relaxpool och självklart fika med bakverk och choklad från vårt eget Bageri & Chokladeri.

I korthet: hela stället är ditt! Kör in en bil på display om du vill, branda alla hus om det är aktuellt, lansera nyheter som kräver diskretion eller klä alla i kycklingdräkt – oss spelar det ingen roll. Aronsborg är det perfekta stället för julavslutning, firmafest eller kick-off inför det nya året. Erbjudandet kan självklart kombineras med matlagningsaktiviteter (kanske relaterade till julmat?), chokladaktiviteter, underhållning och mycket mer.
Kontakta oss så snart som möjligt för aktuella datum och om du vill ta del av erbjudandet –  det är först till kvarn som gäller. 08-22 59 59 eller bokning@aronsborg.se

Fast pris och exklusivitet

Priset för hela anläggningen i ett dygn är 250,000 kr ex. moms, vilket inkluderar:

  • Exklusivitet på Aronsborg
  • Valfritt antal deltagare
  • Alla lokaler
  • Alla hotellrum
  • All personal
  • Alla mål mat (helpension)
  • Relaxpool & bastu
  • Nattklubb med DJ

Aronsborgs konferenshotell har 388 sängplatser, 18 konferensrum, 38 grupprum, nattklubb, en flexibel Event Court och stora ytor utomhus. Möjligheterna är obegränsade för dig som vill jobba med branding, lansering, kick-off, teambuilding, konferens eller utbildning för upp till 500 personer. Vårt läge vid Mälaren i utkanten av Bålsta är lite avskilt och garanterar dessutom att deltagarna på ditt event stannar kvar och inte försvinner ut på stan. Din grupp och teamet blir ännu starkare. Närheten till Arlanda, Stockholm och Uppsala gör resan till oss enkel för många.

Experter på möten och choklad

Aronsborgs Konferenshotell har jobbat med att skräddarsy konferenser och möten sedan 1989. Vår expertis gör att du som bokar kan känna dig trygg. Vårt mål är att du ska bli en superhjälte på din arbetsplats. Dessutom är vi experter på choklad och kan skapa fantastiska aktiviteter kring matlagning och choklad för din grupp.