Boka konferens

Boka konferens Förfrågan
Svar inom en timme
Bli uppringd
Boka boende Boka konferens Hitta hit Galleri

Prisvärd konferens helg

MENY

Prisvärd konferens helg

Extra prisvärd konferens fredag till söndag

Är du flexibel med datum? Vill du spara pengar på nästa konferens? Tänk nytt – förlägg nästa möte till en helg, så kan vi erbjuda inte mindre än två möjligheter att spara en rejäl slant. Vi ger hela 50% rabatt på en av våra uppskattade och unika matlagningsaktiviteter (gäller för max 72 personer) om du bokar din konferens en fredag, lördag eller söndag*. Bokar du detta före den 31 mars 2018 och väljer två övernattningar (från 1325 kr/person i delat dubbelrum), så bjuder vi även på en grillbuffé en av kvällarna.
*Gäller vid bokning för minst 40 personer med minst en övernattning. Rabatten dras från aktivitetsavgiften (fast pris).

Kontakta oss direkt för at boka!


Aronsborgs konferenshotell

Aronsborgs konferenshotell har 388 sängplatser, 18 konferensrum, 38 grupprum, nattklubb, en flexibel Event Court och stora ytor utomhus. Möjligheterna är obegränsade för dig som vill jobba med branding, lansering, kick-off, teambuilding, konferens eller utbildning för upp till 500 personer. Vårt läge vid Mälaren i utkanten av Bålsta är lite avskilt och garanterar dessutom att deltagarna på ditt event stannar kvar och inte försvinner ut på stan. Din grupp och teamet blir ännu starkare. Närheten till Arlanda, Stockholm och Uppsala gör resan till oss enkel för många.

Experter på möten och choklad

Aronsborgs Konferenshotell har jobbat med att skräddarsy konferenser och möten sedan 1989. Vår expertis gör att du som bokar kan känna dig trygg. Vårt mål är att du ska bli en superhjälte på din arbetsplats. Dessutom är vi experter på choklad och kan skapa fantastiska aktiviteter kring matlagning och choklad för din grupp.