Boka konferens

Boka konferens Förfrågan
Svar inom en timme
Bli uppringd
Boka boende Boka konferens Hitta hit Galleri

Vinter-kickoff

MENY

Vinter-kickoff

Vi bjuder på buss från stan eller flyget

Planera in din vinter-kickoff hos oss i januari, februari eller mars och få en rivstart på det nya året. Vi arrangerar ditt möte, konferens eller kick-off och välkomnar hela gänget till vår varma, personliga atmosfär. Dessutom ingår gratis busstransport från Arlanda flygplats, Bromma flygplats eller Stockholm. Billigare än så kan väl inte transporten bli?

Erbjudandet gäller nya bokningar om minst 49 deltagare som bokas och genomförs före den 31 mars 2018. 

Kontakta oss direkt för at boka!


Aronsborgs konferenshotell

Aronsborgs konferenshotell har 388 sängplatser, 18 konferensrum, 38 grupprum, nattklubb, en flexibel Event Court och stora ytor utomhus. Möjligheterna är obegränsade för dig som vill jobba med branding, lansering, kick-off, teambuilding, konferens eller utbildning för upp till 500 personer. Vårt läge vid Mälaren i utkanten av Bålsta är lite avskilt och garanterar dessutom att deltagarna på ditt event stannar kvar och inte försvinner ut på stan. Din grupp och teamet blir ännu starkare. Närheten till Arlanda, Stockholm och Uppsala gör resan till oss enkel för många.

Experter på möten och choklad

Aronsborgs Konferenshotell har jobbat med att skräddarsy konferenser och möten sedan 1989. Vår expertis gör att du som bokar kan känna dig trygg. Vårt mål är att du ska bli en superhjälte på din arbetsplats. Dessutom är vi experter på choklad och kan skapa fantastiska aktiviteter kring matlagning och choklad för din grupp.