English
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Hotellrum

Hotell med pool & relax

På Aronsborg sover du i lugn och ro i Lilla Hotellet eller Stora Hotellet – separata byggnader bara ett stenkast från huvudbyggnaden där konferensrum, restauranger, nattklubb, barer och fester håller till. Rummen sträcker sig över tre våningsplan och är inredda för att du ska känna dig som hemma. Standarden är densamma på alla rum, men några är lite större och har soffa.
Sängarna är sköna med två kuddar av olika hårdhet att välja på.

Om våra rum

  • Det finns 196 rum med totalt 388 bäddar.
  • Det finns rum anpassade för personer med funktionshinder
  • Det finns rum anpassade för personer med allergier
  • Alla rum har badrum, TV, telefon, strykjärn, strykbräda och hårtork.
Trevliga hotell med pool i Sverige

Är du sugen på en härlig hotellvistelse med din familj, en romantisk weekend tillsammans med din partner eller en innehållsrik kick-off med kollegorna? Boka då något av Nordic Hotels & Resorts hotell med pool och gym i Sverige och få ut ännu mer av din vistelse! Att resa handlar om så mycket mer än att besöka sevärdheter och intressanta platser, det handlar också om att bo riktigt bra och ha nära tillgång till bra mat och trevliga faciliteter på hotellet. Något du kan räkna med när du bokar något av de hotell som ingår i Nordic Hotels & Resorts.

Bo på hotell med pool nära Stockholm

Ett boende som du måste spana in om letar efter ett hotell med pool i Stockholm är Aronsborg nära Arlanda. Detta mysiga hotell passar såväl affärsresenärer som par och barnfamiljer och erbjuder ett utmärkt läge för dig som vill utforska Stockholm, men också Uppsala. Naturen runt omkring bjuder in till sköna promenader, golfrundor och dopp i sjön, och efter en lång dag av sightseeing eller möten kan du koppla av i relaxen och bastun. <ahref=”https://aronsborg.se/motesdeltagare/vara-rum/”>Rummen ligger utspridda i hotellets två byggnader Lilla Hotellet eller Stora Hotellet och är hemtrevligt och smakfullt inredda. Här finns verkligen tid för både idéskapande, eftertanke och avkoppling!

Boka din hotellvistelse online

Nordic Hotels & Resorts erbjuder mängder av hotell med både gym och pool runt om i Sverige där du kan bo och trivas under korta eller längre perioder. Njut av god mat, konferera i välutrustade mötesrum eller starta dagen på bästa sätt med en simtur i poolen eller en stund på gymmet. Boka ett rum på Aronsborg eller något av våra andra trevliga hotell online redan idag!

Read more