English
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Bröllopslokal med övernattning

Bröllop med övernattning

Planerar du bröllop? Hos oss finns massor av möjligheter och gott om plats! Vi har bröllopspaket med övernattning samt att du har möjlighet att hyra hela vårt ställe exklusivt om du vill.

Vi har jobbat med stora grupparrangemang i över 30 år och är experter på att få allt att flyta på så att ni kan njuta av er stora dag.

Med sjöutsikt, stora ytor både ute och inne samt oändliga möjligheter att skräddarsy vigsel, bröllopsmiddag och fest är vi en perfekt plats. Hos oss finns olika val av festlokal beroende på hur många gäster du tänker dig till bröllopet. Dessutom finns givetvis möjlighet till övernattning och bar.

 • Stor terrass med sjöutsikt för mingel
 • Middag i Restaurang Mälaren, Vinterträdgården och Upplandssalen
 • Pool & Relaxavdelning
 • Experter på stora fester, bröllop och arrangemang
 • Hotellrum för upp till 388 övernattande gäster
 • Mindre än 45 minuter från Stockholm, Arlanda och Bromma

Bröllopspaket ( grundpris)

 • Mousserande vin till fördrink
 • 3-rätters middag (kökets val)
 • 1 glas vin till förrätt
 • 2 glas vin till varmrätt
 • Kaffe
  Från pris: 1 935 kr/ person

I  paket ingår: festlokal,  personal, standarddukning, projektledning och tillgång till bar fram till kl. 01.00.

Minimum debitering, 80 000 kr. Storhelgstillägg, 50 000 kr.

Tillval på förfrågan
Bröllopstårta,  pris på offert
Vickning enligt överenskommelse
Snittar: 45 kr/st
Avec: 120 kr/ 5 cl
Logi i dubbelrum med frukost: 1 450 kr, enkelrum med frukost: 1 150kr

Har ni eget önskemål? Hör av dig till oss!

 

För att boka en visning eller för att höra mer om alla möjligheter, vänligen kontakta oss i formuläret nedan. En av våra projektledare återkommer till dig inom en vardag. Du kan också kontakta oss på bokning@aronsborg.se eller 08-22 59 59.

 • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  Vet du inte ännu så lämna tomt!
Tips på bröllopslokal med övernattning

Är du i färd med att planera ett av livets viktigaste tillfällen tillsammans med din partner? Att styra och fixa inför ett bröllop kan innebära en del stress och svåra val, varav ett är att välja bröllopslokal. Platsen där ni och era gäster ska äta, skåla och dansa efter bröllopsceremonin är såklart superviktig för att dagen ska bli så härlig och minnesvärd som möjligt. Kanske letar du till och med efter en bröllopslokal med möjlighet till övernattning så att de som vill kan sova kvar och samtidigt få en härlig hotellvistelse? Nedan följer då ett tips på en bröllopslokal nära Stockholm som vi tror verkligen kommer att falla dig i smaken.

Aronsborg – ett hotell med vacker bröllopslokal utanför Stockholm

Aronsborg är ett mångsidigt hotell med vackra omgivningar i Bålsta, en liten ort som ligger ungefär mittemellan Stockholm och Uppsala. Här finns trevliga lokaler för konferenser med kollegorna och mysiga rum för en härlig hotellweekend med familjen, men också mängder av möjligheter och gott om plats för ditt <ahref=” https://aronsborg.se/brollop-3/ ”>bröllop! Den stora terrassen bjuder in till avslappnat mingel innan det är dags att slå sig ner för middag i Restaurang Mälaren, Vinterträdgården eller Upplandssalen. På Aronsborg har man jobbat med stora grupparrangemang i över 30 år, vilket gör att ni kan luta er tillbaka och njuta till fullo av er stora dag.

Vilket paket passar dig?

Förutom att du kan välja bland olika bröllopslokaler med plats för upp till 390 personer har ni även möjligheten att boka olika paket för att få ett upplägg som passar just er. Bröllopspaketen Silver, Guld och De Luxe inkluderar alltifrån middag och dryck till tårta, vickning och brunch dagen efter. Perfekt för dig som letar efter en mysig bröllopslokal med möjlighet till övernattning utanför Stockholm!

Read more