English
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Mat & dryck

Konferenshotell med restaurang, hembakat bröd, chokladeri och relax

Från en näringsrik och till stor del ekologisk frukost till chokladpräglad kaffepaus, middag med sjöutsikt och pulserande nattklubb – på Aronsborg tar vi hand om våra gäster helhjärtat. Brödet – exempelvis populära Aronsborgslimpan och Chokladbrödet – är bakat i vårt eget bageri. Lunchen är serverad 2- rätters. Till middagen kan vi ta fram meny, dryck och färgsättning/belysning som passar just ditt evenemang. Vår kärlek till mat, dryck, choklad och nöje genomsyrar hela din dag hos oss och gör konferenser minnesvärda och kort sagt trevliga.

En perfekt plats för nästa konferens

Ett bra sätt att sammanföra teamen på arbetsplatsen och skapa en ännu bättre sammanhållning är att boka in en kick off eller rolig aktivitet! På konferenshotellet <ahref=” https://aronsborg.se/mat-noje/”>Aronsborg finns alla möjligheter för några härliga dagar tillsammans med kollegorna med chans till såväl möten och aktiviteter som riktigt skön avkoppling. Det ligger dessutom på nära avstånd från både Stockholm och Uppsala, vilket gör det till ett bekvämt alternativ för resande från hela Sverige. Boka en dag där ni varvar föreläsningar och diskussioner med god mat och dryck i hotellets restaurang, eller slå på stort och stanna över natten och få tid till att även testa chokladprovning i det egna chokladeriet eller teambuildingaktiviteter i de fina utemiljöerna. På Aronsborg är möjligheterna många!

Mat, choklad, bageri och relax på ett och samma ställe

Aronsborg är så mycket mer än bara ett vanligt hotell. Självklart erbjuder de inbjudande hotellrum med otroligt mjuka och sköna sängar, men det är också en plats där aktiviteterna aldrig tycks ta slut. Oavsett vilken tid på året du väljer att besöka hotellet så bjuder naturen runt omkring in till härligt friluftsliv med alltifrån golfbanor till närliggande sjöar och mysiga promenadleder. Inomhus lockar de med både relax och eget bageri där du och dina kollegor har chans att gå en kurs inom matlagning, bakning och till och med choklad, och vill ni hellre bara ägna er åt smakprovning så går det bra det också.

Boka kick off med aktivitet på Aronsborg!

Låter detta som något som skulle passa er nästa kick off? Kontakta Aronsborg för mer information om deras aktiviteter och konferensmöjligheter och boka in er redan idag! Det kommer att bli en härlig stund tillsammans där ni får möjlighet att förena nytta med nöje och förhoppningsvis komma tillbaka till kontoret som ett ännu starkare team!

Read more