Svenska
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Konferenserbjudande

Kickoff!

Ha ditt möte i augusti eller september och ta del av vårt erbjudande!

Mat och dryck i kombination

Upptäck hur smaker i dryck och mat förändras när det kombineras.

Dagkonferens ute eller inne.

Vi har fantastisk möjligheter utomhus. Gräsmattor, stor terrass.

Vi kommer att se till att göra ditt möte tryggt, säkert

Konferera avskilt – boka en helt egen del av huset.

Streaming-erbjudande

Nu kan ni fortfarande presentera nyheter och information för era anställda eller kunder.

Exklusivitetserbjudande!

Boka Aronsborg med exklusivitet – ni får konferensavdelning, matsal och nattklubb för er själva!

Planerar du bröllop?

Vi kan duka upp för upp till 390 personer vid långbord! Bröllopsmenyer och paket finns i olika prisklasser och du har även möjlighet att hyra hela vårt ställe exklusivt.

Lyxigt måndagsmöte

På måndagar bjuder vi din konferens på lokal, frukt och choklad, vare sig ni har en dagskonferens eller bor över.

Hyr hela Aronsborg

Hyr hela anläggningen exklusivt och klä i ditt företags färger. Vi har massor av flexibla lokaler och ytor och kapacitet för upp till 500 deltagare.

Galopp på Bro Park

När det är galopptävlingar på Bro Park är vi det givna valet för dig som individ eller din grupp. Vi finns nära anläggningen och har 388 bäddar.

Poolkonferens

De bästa besluten har en tendens att fattas utanför möteslokalerna. Och visst är det kul att prova en annorlunda konferens?

Matlagning för företag

Ett populärt konferenspaket med mötestid, teambuilding och god mat. Våra unika modulkök har plats för upp till 72 personer samtidigt.

Hyr vår nattklubb

En egen nattklubb — perfekt för den större konferensgruppen eller som festlokal för födelsedag, bröllop och andra fester.

Choklad till avresan

Låt mötesdeltagarna få med sig vår filosofi – kärlek, omtanke och choklad – i en goodiebag när de åker hem från nästa konferens!


Kanske är du flexibel med datum och har möjlighet att boka en riktigt prisvärd konferens? Eller är du kanske intresserad av en annorlunda konferens med matlagningsaktivitet, där gruppen tillsammans ordnar middagen? Hur vore det med ett kort möte i en rolig miljö som vår relaxavdelning? Eller möjligheten att klä hela vår stora konferensanläggning i ditt företags färger och branda precis hur mycket du vill? Vare sig du är ute efter en enkel, billig konferens eller att hitta en annorlunda profil eller konferensaktivitet – här är våra aktuella konferenserbjudanden. Du är alltid välkommen att kontakta oss med idéer och tankar kring ditt evenemang. Vi har jobbat med att skräddarsy konferenser sedan 1989, och kan garantera att hur galen din vision än är, så har vi arrangerat märkligare konferenser förut.

Hos oss finns möjlighet att hyra hela anläggningen exklusivt. Vi kan också hjälpa till att ordna roliga och utvecklande aktiviteter och teambuilding inom matlagning och choklad. Att laga mat tillsammans är utvecklande, avslappnat och riktigt trevligt. Med våra stora ytor har vi förstås oändliga möjligheter även för aktiviteter utomhus. Varmt välkommen med din förfrågan, dina funderingar och planer.