Svenska
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Konferenserbjudande

Boka årets  fartfyllda julfest på Aronsborg med showgruppen Made in Sweden.

Boka nästa tränings helg hos oss!

Aronsborg välkomnar styrelser,  föreningar, klubbar och lag.

Mat och dryck i kombination

Upptäck hur smaker i dryck och mat förändras när det kombineras.

Streaming-erbjudande

Nu kan ni fortfarande presentera nyheter och information för era anställda eller kunder.

Planerar du bröllop?

Vi kan duka upp för upp till 390 personer vid långbord! Bröllopsmenyer och paket finns i olika prisklasser och du har även möjlighet att hyra hela vårt ställe exklusivt.

Hyr hela Aronsborg

Hyr hela anläggningen exklusivt och klä i ditt företags färger. Vi har massor av flexibla lokaler och ytor och kapacitet för upp till 500 deltagare.

Galopp på Bro Park

När det är galopptävlingar på Bro Park är vi det givna valet för dig som individ eller din grupp. Vi finns nära anläggningen och har 388 bäddar.

Poolkonferens

De bästa besluten har en tendens att fattas utanför möteslokalerna. Och visst är det kul att prova en annorlunda konferens?

Matlagningsaktivitet

Ett populärt konferenspaket med mötestid, teambuilding och god mat. Våra unika modulkök har plats för upp till 72 personer samtidigt.

Hyr vår nattklubb

En egen nattklubb — perfekt för den större konferensgruppen eller som festlokal för födelsedag, bröllop och andra fester.

Choklad till avresan

Låt mötesdeltagarna få med sig vår filosofi – kärlek, omtanke och choklad – i en goodiebag när de åker hem från nästa konferens!


Kanske är du flexibel med datum och har möjlighet att boka en riktigt prisvärd konferens? Eller är du kanske intresserad av en annorlunda konferens med matlagningsaktivitet, där gruppen tillsammans ordnar middagen? Hur vore det med ett kort möte i en rolig miljö som vår relaxavdelning? Eller möjligheten att klä hela vår stora konferensanläggning i ditt företags färger och branda precis hur mycket du vill? Vare sig du är ute efter en enkel, billig konferens eller att hitta en annorlunda profil eller konferensaktivitet – här är våra aktuella konferenserbjudanden. Du är alltid välkommen att kontakta oss med idéer och tankar kring ditt evenemang. Vi har jobbat med att skräddarsy konferenser sedan 1989, och kan garantera att hur galen din vision än är, så har vi arrangerat märkligare konferenser förut.

Hos oss finns möjlighet att hyra hela anläggningen exklusivt. Vi kan också hjälpa till att ordna roliga och utvecklande aktiviteter och teambuilding inom matlagning och choklad. Att laga mat tillsammans är utvecklande, avslappnat och riktigt trevligt. Med våra stora ytor har vi förstås oändliga möjligheter även för aktiviteter utomhus. Varmt välkommen med din förfrågan, dina funderingar och planer.