Boka konferens

Boka konferens Förfrågan
Svar inom en timme
Bli uppringd
Boka boende Boka konferens Hitta hit Galleri

Aktuella konferenserbjudanden på Aronsborg

MENY

Aktuella konferenserbjudanden på Aronsborg


Kanske är du flexibel med datum och har möjlighet att boka en riktigt prisvärd konferens? Eller är du kanske intresserad av en annorlunda konferens med matlagningsaktivitet, där gruppen tillsammans ordnar middagen? Hur vore det med ett kort möte i en rolig miljö som vår relaxavdelning? Eller möjligheten att klä hela vår stora konferensanläggning i ditt företags färger och branda precis hur mycket du vill? Vare sig du är ute efter en enkel, billig konferens eller att hitta en annorlunda profil eller konferensaktivitet – här är våra aktuella konferenserbjudanden. Du är alltid välkommen att kontakta oss med idéer och tankar kring ditt evenemang. Vi har jobbat med att skräddarsy konferenser sedan 1989, och kan garantera att hur galen din vision än är, så har vi arrangerat märkligare konferenser förut.

Hos oss finns möjlighet att hyra hela anläggningen exklusivt. Vi kan också hjälpa till att ordna roliga och utvecklande aktiviteter och teambuilding inom matlagning och choklad. Att laga mat tillsammans är utvecklande, avslappnat och riktigt trevligt. Med våra stora ytor har vi förstås oändliga möjligheter även för aktiviteter utomhus. Varmt välkommen med din förfrågan, dina funderingar och planer.


Äntligen börjar förfesten

Årsskiftet markerar starten på vårt 30-årsjubileum. Det vill vi fira med dig, och vi börjar direkt med ett konferenspaketpris på 1989 kr.

Extra prisvärd konferens

Tänk nytt och förlägg nästa konferens till en helg. Fredag till söndag kan vi erbjuda hela 50% rabatt på en matlagningsakivitet.

Hela stället till fast pris

Fast pris och exklusivitet för valfritt antal deltagare – gäller utvalda datum i vinter.

Lyxigt måndagsmöte

På måndagar bjuder vi din konferens på lokal, frukt och choklad, vare sig ni har en dagskonferens eller bor över.

Hyr hela Aronsborg

Hyr hela anläggningen exklusivt och klä i ditt företags färger. Vi har massor av flexibla lokaler och ytor och kapacitet för upp till 500 deltagare.

Galopp på Bro Park

När det är galopptävlingar på Bro Park är vi det givna valet för dig som individ eller din grupp. Vi finns nära anläggningen och har 388 bäddar.

Matlagningskonferens

Ett populärt konferenspaket med mötestid, teambuilding och god mat. Våra unika modulkök har plats för upp till 72 personer samtidigt.

Poolkonferens

De bästa besluten har en tendens att fattas utanför möteslokalerna. Och visst är det kul att prova en annorlunda konferens?

Hyr vår nattklubb

En egen nattklubb — perfekt för den större konferensgruppen eller som festlokal för födelsedag, bröllop och andra fester.

Choklad till avresan

Låt mötesdeltagarna få med sig vår filosofi – kärlek, omtanke och choklad – i en goodiebag när de åker hem från nästa konferens!