English
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

konferensaktiviteter för teambuilding

Teambuilding konferens


På Aronsborg har vi teambuilding aktiviteter med en tydlig aktivitetsprofil mot mat och choklad. Våra mest populära konferensaktiviteter kretsar kring teambuilding genom matlagning – vare sig det är i tävlingsform eller som en trivsam gruppaktivitet. Chokladprovning med avec är en annan omtyckt konferensaktivitet. Givetvis har vi även täta samarbeten med flera aktivitetsbolag. Det finns ett stort utbud fina miljöer i trädgården, vid sjön och inomhus på Aronsborg som lämpar sig perfekt för alla typer av aktiviteter, teambuilding, sportaktiviteter och äventyr. Kontakta våra erfarna medarbetare på bokningen inför din nästa konferens, så får du hjälp med idéer och arrangemang.


Teambuilding på Aronsborgs Konferenshotell

Konferens handlar om så mycket mer än att arbeta – en lyckad konferens stärker känslan av samhörighet genom underhållande och nytänkande aktiviteter. På Aronsborgs Konferenshotell har vi mångårig erfarenhet av att anordna aktiviteter av alla de slag. Du kan även boka rena teambuildings och vara säker på att få ett professionellt arrangemang tack vare vår expertis som sträcker sig över tre decennier samt våra många samarbetspartners.

Aktiviteter för teambuilding

Vår specialitet på Aronsborg är teambuilding-aktiviteter centrerade runt mat och choklad. Teambuilding kring matlagning är vår mest omtyckta aktivitet, och kan utföras antingen under mer tävlingsinriktade former eller som en trivsam gruppaktivitet. Vad sägs om chokladprovning med avec? Vår brödskola är en annan populär aktivitet för teambuilding. Bakning kan verka som en bagatell men kräver tålamod och närvaro i nuet. I dessertskolan får ni lära er att laga estetiskt tilltalande och smakfulla efterrätter med choklad som bas. Chokladskolan ger er nyckeln till vårt unika modulkök där ni får laga era egna tryfflar. För de som föredrar sälta erbjuder vi matlagningskurser för upp till 72 personer.
Om ni istället vill avnjuta resultatet passar vår tryffelprovning eller Choco Break utmärkt.

Övriga teambuildingaktiviteter

Aronsborgs Konferenshotell har över 30 års erfarenhet av att anordna större och mindre konferenser och teambuildings. Vi har även täta samarbeten med aktivitetsbolag för att säkerställa att du hittar rätt teambuilding-övningar för ditt arbetslag. De fina miljöerna såväl utomhus som inomhus inbjuder till mer äventyrliga och sportinriktade aktiviteter som fotboll och lerduveskytte, samt lugnare varianter som yoga och qi gong. Bland andra aktiviteter kan nämnas tipspromenad, besök på Lasse Åbergs Museum i närliggande Bålsta, föreläsningar, shower och annan underhållning. Gym och motionsspår finns till hands, samt en driving range för de som vill få till den där perfekta golfsvingen.

Read more