Svenska
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Aronsborg

Aronsborgs Konferenshotell

Aronsborgs Konferenshotell är en renodlad mötes- och konferensanläggning, vackert belägen vid Mälarens strand i Bålsta. På mindre än en timme når du oss från Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats. Med 390 sängplatser och 22 konferenslokaler – den största med kapacitet på upp till 475 personer – samt stora grönområden och sällskapsytor kan vi arrangera både stora och små konferenser, företagsevent och kick-offer.

 

Hos oss ingår alltid tillgång till nattklubb, bar, pool, bastu, lounger, träningsrum. På plats finns dessutom vårt eget Bageri & Chokladeri, där vi bland annat tillverkar praliner, chokladbröd och fikabröd. Våra mest populära konferensaktiviteter inkluderar ofta matlagning, chokladtillverkning och provsmakningar. Matlagningsaktiviteter är perfekta för teambuilding för din nästa konferens – vare sig ni väljer att laga mat som tävling eller som ett sätt att umgås och jobba ihop.

Vi har arrangerat möten, event och företagsfester sedan 1989.  Vi vet att vi levererar. Och det alltid med kärlek, omtanke och choklad.

 

Boka en rundtur

Kontakta Camilla nu för en rundtur med lunch och hemgjorda praliner: camilla.runnedal@aronsborg.se   | m + 46 (0)705-576 576