Svenska
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Vår expertis

År 1989 byggdes Aronsborgs Konferenshotell. Anläggningen byggdes för just konferens, möten, utbildning, event och kick-off. Ingenting annat. Sedan dess har vi inte ändrat riktning. Vi har bara slipat ytterligare på vårt koncept. Byggt ut. Renoverat. Förbättrat. Vi är ett av Sveriges absolut mest kompletta konferenshotell. Vi levererar. Och vi levererar alltid med kärlek, omtanke och choklad.

Förutom vårt fantastiska läge nära både Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats, vår sjöutsikt, stora ytor och fina anläggning, finns massor av goda och mer djupgående skäl att välja oss för ditt nästa arrangemang. Här är de fem främsta.

1. Vi är grymma på logistik

Detta innebär i princip att du som gäst inte märker vad det är vi gör. Allt bara flyter på. Vare sig det är ett styrelsemöte för 10 eller en kick-off med scenframträdande, filminspelning och mingel för 500.

2. Vi vågar

Vi har modet, nyfikenheten – och ytorna – som krävs för att skapa minnesvärda, exceptionella och innovativa möten.

3. Vi har erfarenhet

Vi har gjort detta sedan 1989. Bara detta.

4. Vi bryr oss

Vi ser helheten och tar ansvar för gäster, medarbetare, miljö, djur och människor i alla led. Basvarorna på frukosten är ekologiska. Rengöringsmedlen i städvagnen är skonsamma. Dåligt framställd palmolja använder vi aldrig. Vi har en egen biodling på plats. Fler exempel på hur vi jobbar med CSR och miljö hittar du här.

5. Vi älskar vår arbetsplats

Vår personalstyrka är lojal, stabil och har ett äkta engagemang. Vår filosofi (kärlek, omtanke och choklad) är inte bara något vi säger – det är något vi praktiserar. Och ja, äter.