Svenska
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Konferenslokaler nära Uppsala, Arlanda & StockholmVåra konferensrum

På Aronsborg finns 22 konferensrum och 29 grupprum strategiskt placerade på tre våningsplan. Vi tillgodoser behov av konferensrum för både små och stora grupper, och har erfarenheten som krävs för att logistiken ska fungera och allt ska flyta på. Vår största konferenslokal har kapacitet på upp till 500 personer. Flertalet café- och utställningsmiljöer i anslutning till lokalerna göra det möjligt att branda och sätta företagets egen prägel på delar av eller hela vår anläggning. Därtill finns stora allmänna ytor både utomhus och inomhus. Missa heller inte våra unika lokaler som Event Court och Lilla Köket — våra konferensrum med det lilla extra.


Konferenslokaler och mötesmiljöer som inte alla andra har

Konferens i Stockholm? Tillåt oss presentera våra konferensrum

Det är med stolthet vi presenterar våra konferenslokaler fördelade på 22 konferensrum och 29 grupprum. De tre våningsplanen gör att det finns gott om plats för alla aktiviteter ni önskar anordna. Med vår erfarenhet på över 30 år har vi kunskaperna som krävs för att organisera logistiken på ett smidigt sätt och se till att allt flyter på. Vårt strategiska läge inom en timme från Stockholm, Arlanda och Uppsala, gör Aronsborgs Konferenshotell till ett utmärkt val när du vill arrangera konferens i Uppsala eller Stockholm och samtidigt få ett uppfriskande miljöombyte. Njut av lugnet och promenera längs Mälarens strand under lunchpausen för att ta er an eftermiddagens spännande aktiviteter med ny energi. Våra berömda, hemgjorda chokladpraliner har gett upphov till många nytänkande idéer – prova själv!

Mindre grupprum, stora lokaler och allt däremellan

På Aronsborgs Konferenshotell hittar du allt från små grupprum där intima diskussioner kan äga rum, till större lokaler och en aula som rymmer 500 personer. Bland de kreativt designade rummen, som gjorda för att väcka nya idéer till liv, kan nämnas Nougat Styrelserum på övervåningen med bekväma stolar med styrelsesittning och sjöutsikt. Lilla Köket är en annorlunda och kreativ mötesplats för den mindre gruppen och är även väl lämpad för att anordna aktiviteter. Mer klassiska event courts erbjuder möjlighet att visa presentationer i större gruppsammansättningar.

Sätt företagets prägel på lokalen

Hos Aronsborgs Konferenshotell kan ni sätta prägel på lokalerna och skapa en känsla av gemenskap, genom att dekorera våra utrymmen med företagets logga och annat brandingmaterial. Ta din konferens i Stockholm eller Uppsala till nästa nivå – med Aronsborgs Konferenshotell kan ni slappna av och fokusera på aktiviteterna utan att behöva bekymra er om logistiken!

Read more