Svenska
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Matlagningsaktivitet

Laga mat tillsammans med kock

Matlagningskonferens – där någon typ av matlagningsaktivitet utgör en del av konferensen – är ett av våra mest populära konferenspaket. Det är också en typ av teambuilding som är unik för just Aronsborg. Våra unika mobila köksenheter gör det möjligt att laga mat tillsammans för upp till 72 personer. Om gruppen är större kan vi hitta upplägg där vi inkluderar till exempel en chokladaktivitet och roterar gruppen. Möjligheterna är oändliga.

Det vanliga upplägget för detta aktivitetspaket är att gruppen anländer på morgonen, har möten under dagen och sedan mötas upp för att gemensamt laga kvällens middag omkring klockan 17. Våra kockar finns på plats och visar hur allt ska gå till. Matlagningsaktiviteten kan utföras som en kurs eller som en tävling med inspiration av populära TV-program. Lättsam, smakrik och underhållande teambuilding som passar alla. Att laga mat i grupp med kollegorna är också en perfekt kick-off!

Läs mer om våra matlagningsaktiviteter här


Aronsborgs konferenshotell

Aronsborgs konferenshotell har 392 sängplatser, 20 konferensrum, 25 grupprum, nattklubb, en flexibel Event Court och stora ytor utomhus. Möjligheterna är obegränsade för dig som vill jobba med branding, lansering, kick-off, teambuilding, konferens eller utbildning för upp till 475 personer. Vårt läge vid Mälaren i utkanten av Bålsta är lite avskilt och garanterar dessutom att deltagarna på ditt event stannar kvar och inte försvinner ut på stan. Din grupp och teamet blir ännu starkare. Närheten till Arlanda, Stockholm och Uppsala gör resan till oss enkel för många.

Experter på möten och choklad

Aronsborgs Konferenshotell har jobbat med att skräddarsy konferenser och möten sedan 1989. Vår expertis gör att du som bokar kan känna dig trygg. Vårt mål är att du ska bli en superhjälte på din arbetsplats. Dessutom är vi experter på choklad och kan skapa fantastiska aktiviteter kring matlagning och choklad för din grupp.

 

LAGA MENY TILL MIDDAGEN ››

TEAMBUILDING MED MATLAGNING ››