English
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Träningshotell

Hotell med träningsmöjligheter

På Aronsborg finns gott om plats och möjligheter till träning om du får en lucka i mötesdagen.

  • Träningsrum
  • Privat fotbollsplan (bollar finns att låna)
  • Boulebana (utrustning finns att låna)

Tips #1: Det finns flera golfbanor kring Bålsta, bland annat Bro-Bålsta GK tio minuter från Aronsborg.

Tips #2: Missa inte en skön stund i bastu, pool & relax efter din träning!

Må bra på våra träningshotell

Tycker du också att det är svårt att hålla igång träningsrutinerna när du är på semester eller affärsresa? Då har du antagligen inte hunnit besöka något av våra välutrustade träningshotell runt om i Sverige. Med moderna gym med såväl kvalitativa träningsmaskiner som fria vikter blir det enkelt att röra på sig och må bra även under din hotellvistelse.

Spana till exempel in konferenshotellet Aronsborg strax utanför Stockholm som erbjuder mängder av sköna <ahref=” https://aronsborg.se/motesdeltagare/traning-pa-plats/ ”>träningsmöjligheter med både träningsrum, närhet till motionsslingor samt privat fotbollsplan och driving range. Här finns även bastu, pool och relax där det är lika skönt att koppla av efter träningen som efter en dag full av möten.

Börja dagen på rätt sätt

Aronsborg ligger perfekt placerat mellan Arlanda och Stockholms innerstad, vilket gör det till ett otroligt populärt alternativ för företagsresenärer från hela världen. För att hålla igång tankeverksamheten under en hel dag gäller det att starta morgonen på rätt sätt eller att kunna smita iväg och röra lite på dig om du får en lucka under mötesdagen, något som är enkelt på våra träningshotell. Besök det fräscha träningsrummet eller gå utanför hotellet där du möts av vacker natur som bjuder in till alltifrån sköna promenader, löpturer och golfrundor till svalkande dopp i närliggande vatten. Eller varför inte utmana kollegorna i en fotbollsmatch eller omgång boule?

Ett trevligt träningshotell för alla

Aronsborgs läge passar inte bara affärsresenärer och träningssugna, utan är ett lika bra alternativ för par och barnfamiljer som vill bo bra och bekvämt under sitt besök i huvudstaden eller Uppsala. Njut av en stund i relaxavdelningen eller smaska på hemmagjorda chokladpraliner och nybakat bröd från hotellets eget Bageri & Chokladeri. På Aronsborg möts du av en perfekt balans mellan träning och allt det goda här i livet – välkommen!

Read more