English
Boka rum

Pool & Relax nära Uppsala

Pool, bastu, bar, relax

Vår relaxavdelning inkluderar bland annat en stor extra uppvärmd pool med integrerad jacuzzi. I anslutning finns omklädningsrum med duschar samt dam- och herrbastu. Sköna soffor, en öppen spis och härlig ljussättning med skiftande färg efter önskemål och stämning gör det hela till en avkopplande badupplevelse. Relaxavdelningen är öppen och ingår när du är gäst hos oss.

  • Poolens storlek: 15m x 5m
  • Djup: 1,30 m
  • Temperatur: 34°c
  • Poolbar
Unna dig en vistelse på hotell med pool i Sverige

Det finns knappast något mysigare än att unna sig några nätter på hotell med de man tycker om. Det ger utrymme för umgänge utan avbrott från vardagens alla måsten och skapar tid för återhämtning från jobb eller skola. Att sedan toppa detta med att boka in er på ett hotell med pool någonstans i Sverige kommer att göra hela vistelsen ännu lite lyxigare. Det finns mängder av härliga alternativ att välja bland och oavsett hur dina önskemål ser ut kommer du garanterat att kunna hitta ett passande hotell för dig.

Lika härligt med familjen som med vännerna

Utanför Bålsta mellan Stockholm och Uppsala hittar du till exempel det mysiga och naturnära hotellet Aronsborg. Hotellanläggningen har inte bara fantastiska rum, konferensmöjligheter och närhet till en mängd friluftsaktiviteter, utan också en <ahref=” https://aronsborg.se/privatgaster/pool-relax/ ”>relaxavdelning i en underbar miljö. Här är den 15 m x 5 m stora poolen med integrerad jacuzzi alltid behagligt uppvärmd till 34 °C och bjuder in till såväl avkopplande stunder som rofyllt motionssim. Dessutom finns det bastu, sköna soffor och en öppen spis vilket gör platsen som gjord för avslappnat umgänge med vänner eller familj. För faktum är att detta hotell med pool passar lika bra för familjeresan som för en weekend med vännerna och närheten till både Stockholm och Uppsala gör att du kan skräddarsy din vistelse till att bli precis så lugn eller aktivitetsfylld som du vill att den ska vara!

Hitta ditt bästa pris online

Om du vill boka några nätter på ett hotell med pool nära Stockholm, eller någon annanstans i Sverige för den delen, så är det en god idé att börja kika online. Där hittar du de bästa priserna och alla tillgängliga erbjudanden, vilket ger dig möjlighet att få ut ännu mer upplevelse för pengarna. Ha en riktigt skön hotellvistelse!

Read more