English
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Vi tänkte hyra Wall Street

Hur såg konferensbranschen ut för 30 år sedan? Ungefär såhär kanske? Aronsborgs Konferenshotell hyllar 1989 i en rad små filmer om vår bransch. Välkommen att fira 30-årsjubileum med oss.

 

 

Om filmerna

När vi på Aronsborg började planera för vårt 30-årsjubileum slogs vi av hur mycket som har hänt i vår bransch. Kommer du ihåg faxrullar? Telefonkataloger? Checkhäften? Askfat på alla bord? Vi insåg att vi ville göra allt detta synligt, och drog ihop ett skickligt filmteam, skådespelare och massor av rekvisita.

Under några dagar i januari blev Upplandssalen – Aronsborgs största konferenssal – inspelningsstudio. Hotellets förråd och alla skrymslen och vrår dammsögs på originalmöbler och detaljer. Tre olika miljöer byggdes upp till filmernas karaktärer; Lena, Tompa och Gittan.

Om karaktärerna

Lena jobbar i bokningen på nyöppnade, supermoderna Aronsborgs Konferenshotell. Hon är en uppskattad anställd som försöker sig på lite merförsäljning. Lena vill framför allt få in sina affärer och tänker mindre på konsekvenserna och driften av verksamheten.   

Tompa, som själv tycker att han är väldigt viktig, är en så kallad yuppie, eller vill i alla fall vara, och ska boka in kontorets konferens. Hans dröm är att åka till New York och jobba på Wall Street, men sanningen är att han är ganska långt därifrån.    

Gittan är konferensbokare i ett eget företag och jobbar från sitt hemmakontor. Det blir mycket telefon. Gittan och Lena är förstås väl bekanta med varandra. Gittan tycker i allmänhet att folk är besvärliga när de inte bara kan vara som alla andra.

Fira med Gittan

Du kan ta del av små glimtar ur deras vardag i de sex filmer vi producerat. Ha det så trevligt, och missa nu inte att boka konferens för i våra nyrenoverade lokaler. Din konferensbokning hos oss inkluderar även Club 89 hela året. Med lite tur står Gittan där i baren (hon spelas nämligen av vår hotelldirektör Jessica Karlsson) och smuttar på en Singapore Sling.


Se fler filmer