Svenska
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Konferens med övernattning

Kick off med jobbet

Hyr hela Aronsborg för ditt nästa företagsevenemang eller konferens. Exklusivitet hos oss ger enorma möjligheter för ditt företag. Vi har 388 sängplatser, 22 konferensrum, 24 grupprum, nattklubb, en flexibel Event Court och stora ytor utomhus. Här kan du ta plats, klä vår anläggning i ditt företags färger, lansera produkter utan andras insyn – och få tillgång till all vår personal och alla våra ytor utan att trängas med andra. Möjligheterna är obegränsade för dig som vill jobba med branding, lansering, kick-off, teambuilding, konferens eller utbildning för upp till 500 personer.

Konferens med övernattning stärker teamet

Vårt läge vid Mälaren i utkanten av Bålsta är lite avskilt och garanterar dessutom att deltagarna på ditt event stannar kvar och inte försvinner ut på stan. Din grupp stannar kvar och teamet blir ännu starkare. Närheten till Arlanda, Stockholm och Uppsala gör resan till oss enkel för många.

Experter på möten och choklad

Aronsborgs Konferenshotell har jobbat med att skräddarsy konferenser och möten sedan 1989. Vår expertis gör att du som bokar kan känna dig trygg. Vårt mål är att du ska bli en superhjälte på din arbetsplats. Dessutom är vi experter på choklad och kan skapa fantastiska aktiviteter kring matlagning och choklad för din grupp. Vänligen kontakta bokningen för mer information om att hyra hela Aronsborg.