English
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Succén med våra julshower fortsätter även vintern 2024

För tredje året i rad så kommer vi stå värd för Mälardalens bästa och mest prisvärda julfest.
Det här året har vi utökat med ytterligare en partykväll. 

 

DATUM: 29 och 30 november, 6 december. Entré, middag och show bokas på info@aronsborg.se

PRIS: 1195 kr. I priset ingår entré, mat, dryck och show. MENY

LOGI: från 800 kr bokas på länk nedan
Vill ni boka till övernattning och förlänga känslan så går det utmärkt. Checka in från kl.15.00. Njut av vår fantastisk pool och relax och njut av en härlig hotellfrukost innan du far hem.

29 NOVEMBER

30 NOVEMBER

6 DECEMBER

 

För tredje året i rad så kommer vi stå värd för Mälardalens bästa och mest prisvärda julfest. Detta år så har vi utökat med ytterligare en partykväll.

 

Idén med våra julshower är att kunna erbjuda en julfest för små/ medelstora företag, kompisgäng som är mer fest och glada minnen än stelt och sömnigt petande i mat du ätit tidigare.

 

Tillsammans gör vi det till en oförglömlig kväll, allt samlat under ett och samma tak. Med gratis parkering, garderob, personlig service… allt som Aronsborg står för och är bäst på.

 

I år så har vi samarbete med showgruppen Made in Sweden och vi lovar en kväll full med energi och upplevelser av högsta klass.  Artister, teknik och inte minst kulinariskt så ska vi ge er en kväll att minnas och längta tillbaka till. 

 

Showen blandas med humor, dans och musik att sjunga med till.

 

Middagen, signerad av Köksmästaren Johannes Gustafsson, som är en upplevelse i sig. Fyra rätters middag serveras vid bordet så du kommer inte behöva stå i kö eller trängas vid något julbord. 


Luta dig tillbaka eller ställ dig upp på stolen och låt oss ta hand om resten. I priset ingår en välkomstdrink inspirerad av säsongen och två enheter öl/vin till middagen.

 

När middagen är slut så dansar vi vidare till nattklubben där partyt fortsätter med en DJ. 

 

Orkar du inte dansa så finns det massor med andra aktiviteter hos oss på Aronsborg, utmana dina vänner eller kollegor i shuffleboard, Dart, biljard eller fussball. Våra bartenders blandar drinkar och cocktails av högsta klass, så prova gärna våra signature cocktails. 

 

Bokning av showen sker till info@aronsborg.se

Alla shower har en 18 års åldersgräns. Placering sker vid långbord vilket gör att du kan få dela med andra likasinnade julfestprissar! Inga biljetter återbetalas