Svenska
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Referenser

Kommentarer från konferensbokare

Trafikverket

Tack för ert välkomnade och ert bemötande. Tack för er flexibilitet och er förmåga att snabbt kunna hjälpa till och lösa allt så smidigt. Vi supernöjda!
—Trafikverket

Vi är väldigt nöjda med vår dag på Aronsborg. Ert trevliga bemötande uppskattas mycket av oss alla. Allt i matväg är mycket gott och får ätas vid ett fint dukat bord. Tusen Tack!
—Håbo Kommun

Inom ramen av en vecka har vi genomfört tre helt olika evenemang på Aronsborg. Alla med kanonhärlig energi och respons. Vi har spelat på det flesta anläggningar runt Stockholm. Vissa sticker ut och gör det lilla extra. Det gör Aronsborgs Konferenshotell, ALLTID!
—Jens Bengtsson Nöjesbyrå

Tack, vi är väldigt nöjda med er som konferensanläggning! Alla var glada och inga problem över huvudtaget. Jag fick snabb hjälp och respons från er alla och det flöt på väldigt bra. Ni var flexibla och hjälpsamma när vi både fick avbokningar och påbokningar och det uppskattas. Matlagningen var jäkligt kul tyckte alla och kockarna tog hand om oss på ett mycket bra sätt. Lokalerna fungerade mycket bra och luncherna var kanon. Kort sagt – mycket lyckat och jag tackar för all hjälp!

Carlsberg