Svenska
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme på vardagar Boka Boende Bli uppringd

Få vårt nyhetsbrev med konferenstips och erbjudanden

 

LAGA MAT MED KOLLEGORNA

 

Gör middagen till en aktivitet som stärker ditt team. Laga mat tillsammans i våra modulkök med plats för upp till 72 kockar åt gången.

Matlagning är en annorlunda konferensaktivitet som är både rolig och utvecklande. Gruppen lär känna varandra och får chansen att skapa något gott tillsammans. Vi fixar även aktiviteter kring drinkar, dessert, bakning och pralintillverkning i våra unika modulkök.

MATLAGNINGSAKTIVITETER FÖR GRUPPER

BRÖLLOP & FEST

 

Hos oss finns plats för upp till 390 gäster och lika många på hotellet. Du kan få ett prisvärt bröllop för alla dina nära och kära.

Här finns stora salar för middag, utsikt över Mälaren och nattklubb för kvällens dans och fest. Vi hjälper dig att ordna livets härligaste fest!

Konferens nära Stockholm

Konferenshotell

Aronsborgs Konferenshotell är ett hotell samt mötes- och konferensanläggning, vackert belägen vid Mälarens strand i Bålsta. På mindre än en timme når du oss från Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats. Med 388 sängplatser och 18 konferenslokaler – den största med kapacitet på upp till 500 personer – samt stora grönområden och sällskapsytor kan vi arrangera både stora och små konferenser, event, företagsfest och kick-off.

På Aronsborg ingår alltid tillgång till nattklubb, bar, pool, bastu, lounger, gym och motionsspår. På plats finns dessutom vårt eget Bageri & Chokladeri, där vi bland annat tillverkar praliner, choklad och fikabröd. Våra mest populära konferensaktiviteter inkluderar ofta matlagning, chokladtillverkning och provsmakningar.

Aronsborg har arrangerat möten, event och företagsfester sedan 1989.  Vi kan alltså titulera oss som experter på möten och konferenser med över 30 år i gamet.  Vi vet att vi levererar. Och det alltid med kärlek, omtanke och choklad.

Det är få som kan säga att de är både ett hotell i Bålsta, konferenshotell utanför Stockholm, hotell i Uppsala och hotell nära Stockholm – det är något vi också är unika med. Vi är även en del av Nordic Choice Hotels, med ägare Petter Stordalen i spetsen, som ser till att vi i 2019 och 2020 kommer att bli helt uppdaterade och har systerhotell över hela Norden & Baltikum. Nordic Choice Club medlemmar får självklart poäng hos oss.

Välkommen till Aronsborg, ett utvalt medlemshotell i Svenska Möten samt både ett konferenshotell utanför Stockholm & hotell i Bålsta, nära både Uppsala, Stockholm, Västerås & Arlanda.

Experter på möten och konferens

Gör en konferensförfrågan – svar inom en timme på vardagar

Det går även bra att maila till bokning@aronsborg.se eller ringa 08-22 59 59

Titta gärna på våra lokaler med plats för 2 till 500 personer samt eventcourt med kök.