Svenska
Skicka mötesförfrågan Svar inom 1 timme

Teambuilding med matlagning

På Aronsborg har vi en lokal som går under namnet Event Court. Här kan vi enkelt möblera med 12 modulkök som har plats för upp till 6 deltagare per kök. Köken är snarlika de som syns på TV i populära matlagnings- och bakprogram: kompletta med spis, ugn, diskho och prep-yta.

Lärorikt och socialt

Vid ett matlagningsarrangemang flyter våra egna kockar omkring och hjälper till, kommer med tips och smakar kanske av. Upplevelsen för deltagarna blir både lärorik, social, lättsam och trevlig. Gruppen måste förstås samarbeta och inte sällan kommer dolda talanger fram. Tillsammans behöver man ha rätt timing, känsla för detaljer, organisation och estetik.

Lättsam teambuilding

Resultatet av en matlagningsaktivitet blir en trevlig stund tillsammans, lättsam teambuilding, en chans att lära känna varandra och i bästa fall, riktigt goda smaker!

Vi kan arrangera allt från chokladprovning, pralintillverkning, drinkskola och tillagning av dessert till menyer om 3, 4 eller fler rätter eller en galamiddag. Inga idéer är för tokiga och allt är möjligt.


LAGA MENY TILL MIDDAGEN ››

TEAMBUILDING MED MATLAGNING ››